Užsukite paragauti arbatos pas mus!

Ketvirtadienį (12.15) švenčiama Tarptautinė Arbatos Diena. Būdami tarptautinė įmonė, kurioje dirba profesionalios specialistės iš Tailando, bei kurioje arbata yra vertinama ir geriama kiekvieną dieną, norėtume pakviesti Jus užsukti pabendrauti ir nemokamai pasivaišinti aromatinga arbata iš Tailando, kurią siūlome savo klientams po masažo procedūrų.

Lauksime Jūsų nuo 13:00 iki 16:00. Kontaktai ir informacija čia

Arbata – vienas labiausiai vartojamų gėrimų pasaulyje. Rytuose ji laikoma turinti gydomųjų savybių, padedanti kūnui jaustis gerai tiek iš vidaus tiek ir iš išorės. Ne išimtis ir mūsų senoliai, kurie naudojo arbatos užpilus gerinti sveikatai.

Arbatos skonis, spalva ir aromatas priklauso nuo arbatos lapų fermentacijos laipsnio ir augalo paruošimo. Kad arbata butų šviežia ir aromatinga, ją reikia užplikyti pagal tam tikras taisykles.

Kaip teisingai pagaminti arbatą:

Arbata užplikoma nedideliame, specialiame geriausiai porceliano arbatinuke. Jame negalima virti jokių kitų gėrimų. Vandenį geriausia vartoti minkštą, filtruotą, jis kaitinamas iki užvirimo, ilgai virinti negalima. Nepatariama nešioti užplikytos arbatos iš vienos patalpos į kitą. Mažą arbatinuką reikia kuo labiau įkaitinti, į jį įpilama verdančio vandens, palaikoma, kol įkais ir išpilama.

Kartu su arbatžolėmis į arbatinuką galima įdėti gabaliuką cukraus – arbata bus žymiai stipresnė. Užplikytų arbatžolių nereikia statyti ant karštos viryklės – nors tada arbatžolių nuoviras bus stipresnis, bet arbatos skonis ir aromatas beveik visai išnyks. Geriausiai arbata paruošiama, laisvus lapus pilant tiesiai į indą arba arbatos filtrą.

Skanaus ir iki pasimatymo!